O nama

Logopedilište se rodilo iz pogleda na komunikaciju koji se u srcima njegovih osnivača oblikovao tokom dugogodišnjeg iskustva u radu, praćenja najsavremenijih naučnih dostignuća iz oblasti vezanih za komunikaciju i ogromne ljubavi prema osobama sa kojima radimo.

Ono što krasi Logopedilište je izuzetna posvećenost poštovanju individualnosti svakog ljudskog bića sa kojim se susrećemo i stalnom osavramenjivanju i prilagođavanju metoda i materijala za rad.

Težimo da ostvarivanjem odnosa punih pozitivnih emocija razvijamo funkcionalnu komunikaciju.

Kada bismo sabrali godine našeg iskustva u logopediji i pretvorili ih u ljudsko biće, pred vama bi stajala jedna nasmešena bakica. Naše iskustvo obojeno je neposrednim radom sa decom i roditeljima kao i kvalitetnom i bogatom saradnjom sa velikim brojem udruženja.

Logopedilište je mesto gde seme jezika sadimo na plodnom tlu pozitivnih emocija i potom zalivamo velikim količinama stručnosti i ljubavi dok ne uzraste u veliko drvo funkcionalne komunikacije čije plodove svako sa uživanjem jede.

Naša misija:

Da kod svakoga poboljšamo mogućnost komuniciranja, zbog toga što komunikacija jeste osnovno ljudsko pravo. Većina nas je uzima zdravo za gotovo jer je ona tako jednostavna. Međutim, za milione ljudi širom sveta ona nije jednostavna. To je iznenađujuće komplikovana umetnost harmonične sinhronizacije naših očiju, ušiju, mozga, glasa i pokreta našeg tela. Kada se nešto dogodi sa ovim njenim vitalnim komponentama, mi otkrivamo koliko je komunikacija u stvari komplikovana. Omogućavajući ljudima sa teškoćama, kašnjenjem ili poremećajima komunikacije da komuniciraju i tako iskažu svoje potrebe, misli i osećanja, možemo stvoriti viši nivo inkluzije i u mnogome povećati njihovu samostalnost i kvalitet života.

 

Upoznajte naš tim:

MarijanaMarijana Tomanićlogoped
GordanaGordana Zečevićlogoped surdoaudiolog
KsenijaKsenija Mirkovićmuzički saradnik
DanijelaDanijela Nikolićdefektolog-oligofrenolog
NelaNela Stanojevićdramski pedagog
Ivana RandjelovicIvana Ranđеlovićdefektolog-somatoped
Bojana Todorovlogoped
sladjana-spasenovicSlađana Spasenovićlogoped
dragana-mitrovicDragana Mitrovićlogoped
Podeli ovoShare on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someone